آقای برنامه نویس

نحوه تغییر DNS دامنه های ir در ایرنیک

دامنه هویت وب‌سایت را در اینترنت مشخص می‌کند. تغییر dns دامنه های ir با دامنه های جهانی متفاوت است. بهترین راه تغییر DNS دامنه ir در پنل وب سایت ایرنیک است.

ایرنیک (nic.ir) چیست ؟

نحوه تغییر DNS دامنه های ir – ایرنیک مرکز ملی ثبت دامنه‌های ir در ایران هست. این مرکز با دامنه های irnic.ir و nic.ir فعالیت میکند. این مرکز بر نقشه فرایند ثبت دامنه ‌های ir و .ایران و دامنه هایی مثل co.ir نظارت کامل دارد.

در واقع همه وبسایت های ثبت دامنه IR در ایران پس از پرداخت هزینه دامنه توسط کاربر , درخواست ثبت دامنه را به ایرنیک ارسال می‌کنند, و ایرنیک این دامنه را به نام کاربر ثبت خواهد کرد.

تغییر DNS دامنه های ir

به احتمال زیاد شما دامنه مورد نظر خود را خریداری کرده‌اید و هم اکنون قصد دارید این دامنه را روی هاست خود تنظیم کنید. برای تنظیم کردن دامنه روی هاست طبیعتا نیاز به تغییر DNS ها نیاز دارید.

مرحله اول: وارد وبسایت ایرنیک شوید

برای تغییر DNS دامنه های ir در مرحله اول باید وارد سایت ایرنیک شویم. می‌توانید با کلیک در اینجا(+) صفحه ورود nic.ir را مشاهده کنید.

فرم ورود به سامانه ایرنیک - آقای برنامه نویس
فرم ورود به سامانه ایرنیک

حال باید اطلاعات ورود به اکانت ایرنیک خود را وارد کنید, و سپس روی دکمه ورود کلیک کنید تا وارد پنل کاربری سامانه ایرنیک خود شوید.

مرحله دوم: ورود به بخش دامنه های من

در هدر وبسایت ایرنیک به مسیر “دامنه‌ها > دامنه های من” رفته, در صفحه بازشده میتوانید لیستی از دامنه های خریداری شده خود را مشاهده و مدیریت کنید.

ورود به بخش دامنه های من در سامانه ایرنیک - آقای برنامه نویس
ورود به بخش دامنه های من در سامانه ایرنیک

مرحله سوم: تغییر DNS دامنه های ir خود

در قسمت جلویی دامنه‌ای که می‌خواهید DNS آن را تغییر دهید. بر روی آیکون DNS کلیک کنید.

نحوه تغییر DNS دامنه های ir در ایرنیک - آقای برنامه نویس آموزش المنتور و وردپرس
تغییر DNS دامنه ir

در این‌ برگه DNS های دامنه مورد نظر خود میتوانید مشاهده و ویرایش کنید. در این مرحله باید DNS ‌هایی که از هاست خود دریافت کرده‌اید را اینجا وارد کنید.

در ضمن: اینکه یک DNS دارید یا بیشتر مهم نیست؛ شما باید هر تعداد DNS که هاستینگ به شما داده را در اینجا وارد کنید.

نحوه تغییر DNS دامنه های ir در ایرنیک - آقای برنامه نویس آموزش المنتور و وردپرس
تغییر DNS دامنه آی آر

در نهایت باید Secret Answer (سوال امنیتی) که در هنگام ایجاد اکانت ایرنیک ایجاد کرده‌اید را وارد کنید.

اگر این پاسخ را ندارید باید با پشتیبانی ایرنیک تماس گرفته و با ارائه مدارک، این سوال امنیتی را تغییر دهید.

در نهایت روی اعمال کلیک می‌کنیم تا دی‌ان‌اس ذخیره شود.

مرحله چهارم: تا اعمال DNS های جدید صبر میکنیم.

حال باید صبر کنیم تا DNS دامنه ما در تمام سرور‌های DNS دنیا ادیت شوند. در واقع DNS Server ها سرورهایی هستند که مثل دفترچه تلفن‌های قدیمی عمل می‌کنند. هر DNS Server می‌داند که چه دامنه‌ای با چه DNS ای در دنیای وب فعال است. سرور‌های دی ان اس مختلفی در دنیا وجود دارد که چند مورد از آن‌ها در شرکت گوگل هستند.

تغییر DNS دامنه های ir چقدر طول می‌کشد ؟

معمولا زمان تغییر DNS ها برای دامنه ‌های بین‌المللی زمانی حدود ۶ الی ۱۲ ساعت هست. اما تغییر DNS دامنه های ir حدود ۱۲ الی ۲۴ ساعت طول می‌کشد. پس پیشنهاد می‌کنیم حسابی سرگرم کار دیگری شوید تا تغییر DNSها اتفاق بیفتد. ?

تغییر DNS را می‌توانیم از طریق وب سایت dnschecker.org بررسی کنیم.

بررسی تنظیم بودن DNS دامنه - نحوه تغییر DNS دامنه های ir در ایرنیک
بررسی DNS های دامنه

این وب سایت دقیقا به ما نشان می‌دهد که سایت ما در کدام کشور با کدام آدرس IP شناخته می‌شود. شما باید صبر کنید تا حداقل ۹۰ درصد تیک‌ها سبز شوند و آی پی سرور جدید را به ما نشان دهند.

موفق و سربلند باشید.?

3.7/5 - (3 امتیاز)
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام آقای برنامه نویس عضو شوید.
تیم تولید محتوا
تیم تولید محتوا
ما در تیم تولید محتوای آقای برنامه نویس در تلاش هستیم تا بهترین مقالات آموزشی در زمینه وردپرس و کسب‌و‌کارهای اینترنتی را برای شما فراهم کنیم.
تیم تولید محتوا
تیم تولید محتوا
ما در تیم تولید محتوای آقای برنامه نویس در تلاش هستیم تا بهترین مقالات آموزشی در زمینه وردپرس و کسب‌و‌کارهای اینترنتی را برای شما فراهم کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

جلسه ۱
مبتدی
پاسخ خود را پیدا نکردید؟
همکاران ما آنلاین هستند تا پاسخگوی سوالات شما باشند حتما سوال خود را در بخش دیدگاه ها بپرسید.
جلسه ۲: حداقل سیستم مورد نیاز برای المنتور - آقای برنامه نویس
جلسه 2: حداقل سیستم مورد نیاز برای المنتور

برای کارکرد صحیح افزونه المنتور، پیش نیاز هایی وجود دارد و منابع هاست شما باید حداقل سیستم مورد نیاز برای المنتور رو داشته باشد. البته محیا کردن این پیش نیاز ها کار دشواری نیست و به سادگی قابل انجام است.

اتصال MailChimp به المنتور (اتصال میل چیمپ به المنتور)
اتصال MailChimp به المنتور، ساخت فرم عضویت در خبرنامه

یکی بهترین روش های بازاریابی، ایجاد کمپین های ایمیل مارکتینگ و ارسال ایمیل به کاربران هدف می باشد. حال MailChimp یک سیستم پیشرفته تحت وب می باشد که یک نسخه رایگان برای ساخت کمپین های مختلف و ارسال ایمیل به صورت انبوه در اختیار شما می گذارد.

افزونه مستر پک برای افزونه صفحه ساز المنتور
افزونه مستر پک در مخزن وردپرس به‌صورت رایگان منتشر شد!

افزونه مستر پک ده ها تمپلیت های فارسی فوق العاده زیبا را به کتابخانه المنتور اضافه می کند، این تمپلیت های آماده را تیم طراحی آقای برنامه نویس بصورت کاملا حرفه ای طراحی و در دسترس شما قرار می دهند. همچنین چندین فونت فارسی و آیکن پک ایرانی را نیز به افزونه صفحه ساز المنتور می افزاید.

ساخت دکمه گرادیانت در المنتور، بدون افزایه جانبی
ساخت دکمه گرادیانت در المنتور، بدون نیاز به افزایه جانبی

تیم توسعه المنتور در آپدیت 3.2.1 امکانات جالبی به افزونه المنتور اضافه کرده است. یکی از این امکانات قابلیت ساخت دکمه گرادیانت در المنتور بدون نیاز به افزونه جانبی دیگری هست، که باعث میشود ظاهر دکمه های ساخته شده با المنتور بسیار زیباتر شود.

قابلیت کد کوتاه ضروری در افزونه المنت پک - آقای برنامه نویس
قابلیت کد کوتاه ضروری در افزونه المنت پک

استفاده از کد های کوتاه در نوشته ها و بخش های سایت امکانات زیادی را برای ما فراهم میکند. در این مقاله ما به بررسی ویژگی کد کوتاه ضروری در افزونه المنت پک می‌پردازیم. پس با ما همراه باشید…

تغییرات وردپرس 5.7 - آقای برنامه نویس
وردپرس 5.7 منتشر شد!

در ، وردپرس رنگ های تازه ای را برای شما به ارمغان می آورد. ویرایشگر جدید به شما کمک می کند بخش های مختلفی را که قبلاً نمی توانستید طراحی کنید، بدون کد نویسی شخصی سازی کنید.

طراحی صفحه در دست تعمیر وردپرس با المنتور
طراحی صفحه در دست تعمیر وردپرس با المنتور

وردپرس برخی اوقات به بروزرسانی و تعمیر احتیاج داره. و هنگامی که وبسایت در دست تعمیر و دیباگ هست برای حفظ امنیت وبسایت نمیتوان وبسایت را در دسترس بازدید کنندگان قرار داد. به همین دلیل هنگام تعمیر وبسایت، ترجیحاً حالت تعمیر رو فعال میکنند!